nl
en

About us

Real real stories

With De Haaien, we want to reach a wide audience by telling stories. Small, human stories about big issues, with clear social relevance, showing worlds that the audience won’t be familiar with.

We often use a documentary television approach, where the authenticity of the people we meet is paramount. In short, television about real life.

 

 

 

 

Heleen

Zakelijk leider heleen@dehaaien.com

Jorike

Productieleider jorike@dehaaien.com

Maureen

Office manager maureen@dehaaien.com

Nina

Research & Ontwikkeling nina@dehaaien.com

Paul

Producent paul@dehaaien.com

Pol

Post producer pol@dehaaien.com

Wilko

Producent wilko@dehaaien.com

Research- en Redactiestage

Amsterdam

Hou je ervan om dingen tot op de bodem uit te zoeken en weet je wat er speelt in televisieland? Doe je niets liever dan schrijven? Is de term ‘bel angst’ jou volledig vreemd? Heb je daarnaast ook nog eens alle programma’s van De Haaien verslonden, dan is dit jouw stage.

Wij zijn op zoek naar een research stagiair die ons team van programmaontwikkeling komt versterken. We zijn een klein en hecht team waar iedereen intensief met elkaar samen werkt. Van producer tot eindredacteur en van cameraman tot regisseur. Jij zal daar een volwaardig onderdeel van uitmaken. 

Bekijk vacature

Productiestage

Amsterdam

Heb je ontzettend veel passie voor productie en wil je niets liever doen dan dit? Hou je ervan de spin in het web te zijn bij het maken van mooie dingen? En ben je toevallig ook nog een leuk persoon om mee te werken? Bij De Haaien zijn we op zoek naar de allerleukste productie stagiair van het land!

Bekijk vacature